• Black Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle

Deel jouw foto met #bikeabilly

E-mail: info@bikeabilly.be

© 2019 by Bikeabilly

Bikeabilly supports World Bicycle Relief

wbr-logo-hi-res-x-x.png

Ons Verhaal

Welkom bij Bikeabilly!

 

Ben je op zoek naar mooie en elegante spullen die je toelaten om comfortabel en stijlvol met de fiets op je bestemming te arriveren? Dan ben je bij Bikeabilly aan het juiste adres! 

 

Het verhaal van Bikeabilly is begonnen bij de geboorte van mijn 2de kindje. Op zoek naar een manier om een drukke voltijdse job in Brussel te combineren met sport en een uitlaatklep voor mezelf, ben ik beginnen fietsen. Weliswaar met een high-speed elektrische fiets (een Riese & Müller), maar dit was de enige manier om de 20km van Zemst naar Brussel snel genoeg te overbruggen zonder bezweet te arriveren op kantoor en toch mijn kinderen aan de schoolpoort te kunnen afhalen op een aanvaardbaar uur. Iedereen tevreden dus.

 

Al gauw bleek echter dat het niet zo eenvoudig was om stijlvolle, sportieve, veilige én comfortabele kledij te vinden om als vrouw de weg mee op te gaan. Toch niet als je je kledingstijl niet te veel wil veranderen en je zoals ik niet de hele dag in fluo of spandex wil rondlopen. Bovendien wilde ik niet alle fietsenwinkels afschuimen op zoek naar leuke kledij en accessoires. Zo is Bikeabilly geboren... 

 

Alle spullen in de webshop zijn getest en goedgekeurd door het Bikeabilly team. Hopelijk wordt de drempel voor jou zo iets kleiner om toch die fiets van stal te halen. Vergeet ook niet om af en toe een kijkje te nemen op onze Facebook groep (Bikeabilly Cycle Hacks), voor handige tips en ervaringen van andere fietsters. En als je zin hebt om een berichtje te sturen, gewoon doen! 

Veel fietsplezier!