• Black Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle

Deel jouw foto met #bikeabilly

E-mail: info@bikeabilly.be

© 2019 by Bikeabilly

Bikeabilly supports World Bicycle Relief

wbr-logo-hi-res-x-x.png

Bikeabilly...Here we come!

March 2, 2018

Vanuit een passie voor beweging en de noodzaak om als vrouw heel veel zaken te kunnen combineren, zocht ik na de geboorte van mijn 2de kindje een manier om sport en werk te combineren met een minimum aan tijdsverlies, frisse buitenlucht en voldoende haalbaar. 

 

Zo kwam ik al gauw uit bij de elektrische high-speed fiets voor de verplaatsing van Zemst naar Brussel, zo'n 20 km. Mijn werkgever in Brussel voorziet gelukkig lockers en douches (waar ik evenwel geen gebruik van maak!), zodat ik me kon organiseren om toch in een degelijke outfit op de werkvloer te verschijnen. 

 

Toch bleek het niet zo eenvoudig om sportieve maar toch mooie en classy outfits te vinden waarmee ik me niet van kop tot teen hoefde om te kleden. Intussen heb ik al heel wat fantastische items verzameld die ik via Bikeabilly met jullie wil delen. Zo wordt de drempel om als vrouw op de fiets te kruipen weer net ietsje kleiner.

 

Succes met jouw fietsverhaal en deel zeker je ervaringen op onze blog of Facebook!

 

Liefs,

Bikeabilly

Share on Facebook
Share on Twitter