• Black Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle

Deel jouw foto met #bikeabilly

E-mail: info@bikeabilly.be

© 2019 by Bikeabilly

Bikeabilly supports World Bicycle Relief

wbr-logo-hi-res-x-x.png

Help - voetbal!

June 20, 2018

De voetbalgekte is aangebroken! Mijn mannen in huis zijn niet meer van het beeldscherm weg te slaan, het hele huis hangt vol met pronostieken en ik ben vaste klant bij Carrefour om zo veel mogelijk stickers te verzamelen. De laatste dubbels worden geruild en ik ben intussen expert in het afwassen (of is het 'afschrapen'?)  van plaktattoos. Toen zoonlief dit weekend bij de kapper vroeg om hetzelfde kapsel als Nainggolan te krijgen, heb ik toch even ingegrepen... Zelfs mijn dochter heeft in de eerste kleuterklas alvast leren supporteren voor de Rode Duivels, mét bijhorende decibels...

 

Anderzijds geeft dat me ook de kans om nieuwe producten voor Bikeabilly te scoren. Zo kan je binnenkort de enige echte "fietsparaplu" in ons assortiment vinden. Het zag er even heel dreigend uit buiten, dus ben ik hem meteen gaan testen. Er is geen druppel gevallen, maar ik was toch blij dat ik hem bij had. Kijk zelf maar even hoe dit eruit ziet. Mooi toch?

 

Verder heb ik me dit weekend enthousiast gesmeten in het maken van een strokenjurkje voor mijn dochter. Zij wil dat alles zwiert en ik kan haar geen ongelijk geven. Dankzij de Jart'elle kan je zo'n zwierrokje gelukkig dragen zonder dat die tussen je wielen belandt.

 

 

Er was ook veel family time! Op bezoek bij mijn lieve tante, een etentje met mama en zus, een lunch met de kindjes en hun overgrootmoeder (die nog steeds fietst!), ... Fijn.

 

Er worden komende week treinstakingen aangekondigd. No problem... Op mijn stalen ros kan je rekenen. Ten minste: meestal toch. Vorige week ben ik zowaar voor het eerst in 3 jaar in panne gevallen met mijn fiets. Versnellingskabeltje stuk. Dat komt ervan om altijd in dezelfde versnelling te rijden. Gelukkig heb ik de fietsverzekering van Enra. Zij zijn mijn fiets op het werk komen afhalen en hebben die naar mijn fietsenmaker vervoerd. Ik had wel bekijks: een grote takelwagen die het Rogierplein in Brussel blokkeert om mijn fiets in zijn cabine te laden. Iets zegt me dat we dit soort taferelen in de toekomst veel vaker zullen zien...

 

In elk geval: KOMAAN RODE DUIVELS! En intussen: veel fietsplezier!

 

Leen

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter