• Black Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle

Deel jouw foto met #bikeabilly

E-mail: info@bikeabilly.be

© 2019 by Bikeabilly

Bikeabilly supports World Bicycle Relief

wbr-logo-hi-res-x-x.png

Nieuwe fietsjas in de collectie

March 8, 2019

Hoera, hoera, wij hebben een nieuwe fietsjas in ons assortiment!

 

Deze erg veelzijdige, functionele en bovenal stijlvolle fietsjas doet je met nog meer plezier fietsen. Deze jas is lekker warm maar zorgt toch voor voldoende verluchting waardoor je niet bezweet op je bestemming aankomt. Hij is ook voldoende lang, echter zonder je te storen in je bewegingen. Bovendien heeft hij reflecterende elementen, zodat je zichtbaarheid gegarandeerd is.

 

Helemaal leuk wordt het, wanneer je weet dat deze jas volledig in Europa vervaardigd wordt, in het Tsjechische atelier van SegraSegra, 2 zussen met een hart voor fietsen.

 

De jas is in een beperkte oplage beschikbaar, maar kan steeds besteld worden. Aangezien hij volledig handgemaakt wordt, moet je wel op een levertermijn van een 3-tal weken rekenen. Wij hebben er echter enkele in stock, in maat Medium of Large. Wees er snel bij om jouw exemplaar op de kop te tikken.

 

Deze jas heeft nog meer vernuftige eigenschappen: neem een kijkje op onze website als je je nieuwsgierigheid niet kan bedwingen ;-)!

 

Dit soort items past volledig in het Bikeabilly plaatje, hopelijk vind jij dat ook. Nog meer tips om een degelijke én mooie fietsjas te scoren? Geef ons dan zeker een seintje.

 

Nog veel fietsplezier, 

 

Leen

 

Share on Facebook
Share on Twitter