• Black Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle

Deel jouw foto met #bikeabilly

E-mail: info@bikeabilly.be

© 2019 by Bikeabilly

Bikeabilly supports World Bicycle Relief

wbr-logo-hi-res-x-x.png

Bikeabilly's keuze: 3 fietshelmen

April 28, 2019

Een fietshelm wordt nog vaak beschouwd als een noodzakelijk kwaad: een must voor de veiligheid, maar zelden iets waar je naar op zoek gaat om je outfit af te maken. Toch zijn er best wel wat helmen te vinden waarmee je gezien mag worden. Wat vind je bijvoorbeeld van deze 3 toppers?

 

- De Deense Yakkay-helm met verwisselbare fietscovers, dé favoriet in het assortiment van Bikeabilly. Wanneer je zin hebt in een andere helm, verander je niet de helm maar wél de cover. Voor elk seizoen en elke gelegenheid. 

 

- De Amerikaanse vintage fietshelmen van Thousand: mooie modellen mét ingenieus ingewerkte opening om je helm tegen diefstal te beschermen.

 

- De Franse classy helmen van Egide, een tikkeltje retro en een tikkeltje high-tech, volledig met de hand vervaardigd in Frankrijk. Er hangt een stevig prijskaartje aan deze helmen, maar daarvoor krijg je ook iets. De binnenkant van de helm is te wassen in de wasmachine. De helm zelf is vervaardigd in materialen zoals kevlar of carbon, quasi onverwoestbaar dus. Ze hebben zelfs helmen die volledig vervaardigd zijn uit leder dat een speciale behandeling heeft ondergaan om volledig weerbestendig te zijn.

 

Heb je zelf nog tips voor stijlvolle fietshelmen? Laat het dan zeker weten, wij zijn steeds op zoek naar nieuwe merken en ideetjes om ons stijlvol op de fiets te begeven.

 

Veel fietsplezier,

 

Het Bikeabilly team

 

Share on Facebook
Share on Twitter