• Black Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle

Deel jouw foto met #bikeabilly

E-mail: info@bikeabilly.be

© 2019 by Bikeabilly

Bikeabilly supports World Bicycle Relief

wbr-logo-hi-res-x-x.png

Super korting op jassen en tassen

August 20, 2019

Het is weer gedaan met die mooie zomer. Of toch bijna... Hét moment om eens te bekijken wat je nog nodig hebt voor het nieuwe schooljaar. Of om je voorraad eens door te lichten.

 

Zo ook bij Bikeabilly. Wij hebben goed naar jullie vele vragen en opmerkingen geluisterd. Bedankt daarvoor, want enkel dankzij jullie feedback zijn we in staat ons aanbod te verbeteren. Vergeet ook niet dat we op die manier World Bicycle Relief ondersteunen...

 

We vernieuwen ons assortiment. Dat betekent dat er enkele producten ons gamma zullen verlaten. Terwijl andere items permanent verlaagd worden in prijs, zoals onze fietsjassen.

 

Je kan de Meame tweed blazer nu scoren voor €159.95 in plaats van €219.95. Ook onze must-have trenchcoat verlaagt in prijs (€179.95 in plaats van €249.95). Tot slot kan je onze warme fietsjas vanaf nu verkrijgen aan €209.95 in plaats van €335.

 

We nemen afscheid van de iconische Mira fietstas. Wil je nog een exemplaar? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar 10 stuks in voorraad. Ook de fietsrugzak verlaat ons assortiment, evenals de Elston Stone boekentas. De laatste stuks moeten de deur uit dus grijp je kans om nog een exemplaar vast te krijgen met een mooie korting!

 

Zo maken we ruimte om enkele nieuwigheden in ons assortiment op te nemen. Benieuwd? Zo horen we het graag... Stay tuned en intussen: veel fietsplezier en een goede start van het nieuwe schooljaar!

 

Fietsgroeten,

 

Het Bikeabilly team