• Black Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle

Deel jouw foto met #bikeabilly

E-mail: info@bikeabilly.be

© 2019 by Bikeabilly

Bikeabilly supports World Bicycle Relief

wbr-logo-hi-res-x-x.png

Stijlvolle fietsaccessoires, we love them!

August 13, 2018

Wij hebben enkele leuke nieuwigheden in ons assortiment die we je graag als eerste laten weten... Stijlvolle fietsaccessoires: daar zijn we bij Bikeabilly dol op!

 

Zo kan je vanaf nu gehydrateerd blijven tijdens je fietstocht met een stijlvolle bidon van het Nederlandse Tulper. Deze bidon is volledig bio en gemaakt van suikerriet in plaats van plastic. Je drankje zal des te zoeter smaken, ook al door de leuke tekening die erop staat. Elke wielerliefhebber kan je met deze bidon trouwens plezier doen. Indien je zoals ik al tijdens de zomervakantie je kerstcadeaus begint te sprokkelen, dan mag deze bidon niet op je lijstje ontbreken.

Neem ook zeker een kijkje naar onze Hook'd boodschappentasdrager. Heb jij het al meegemaakt: je komt uit de supermarkt met een recycleerbare boodschappentas, maar je hebt niks om deze aan te hangen? Dan maar aan je stuur om vervolgens zwalpend naar huis te rijden? Dat is verleden tijd met de Hook'd: klik dit handige plaatje vast op je bagagedrager en je hangt zonder probleem 2 boodschappentassen aan je bagagedrager. 

 

We blijven op zoek gaan naar stijlvolle en praktische fietsaccessoires die op alle fietsen passen, ook op de e-bike. Heb je zelf nog iets gezien of ben je op zoek naar een bepaald product dat in het Bikeabilly assortiment zou passen? Laat het ons dan zeker weten! En ondertussen kan je je instant happy voelen door deze nieuwsletter te delen, delen, delen!

 

Veel fietsplezier,

 

Bikeabilly