• Black Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle

Deel jouw foto met #bikeabilly

E-mail: info@bikeabilly.be

© 2019 by Bikeabilly

Bikeabilly supports World Bicycle Relief

wbr-logo-hi-res-x-x.png
 

Ons beleid

ONZE KLANTEN
 

Wij dragen klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien je om de één of andere reden toch niet tevreden zou zijn over je aankoop, stuur ons dan een mailtje naar info@bikeabilly.be. Wij zoeken samen met jou naar een oplossing.

 

Heb je zelf ideeën over producten die je graag in ons assortiment zou zien? Aarzel dan niet en laat het ons weten! Wij zijn steeds op zoek naar producten die ons met nog meer plezier doen fietsen, die ecologisch verantwoord zijn en bij voorkeur in Europa gefabriceerd worden.

PRIVACY POLICY
 

Jouw privacy is voor ons van het allerhoogste belang. Persoonlijke gegevens die we verzamelen, worden enkel gebruikt voor het verwerken van je aankoop. Nieuwsbrieven worden enkel verstuurd indien je hier zelf voor hebt gekozen. We zullen je dus geen ongevraagde mails sturen en je data verwijderen volgens de wettelijk verplichte termijnen.

Bikeabilly wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan je kunnen verkopen. Jouw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag van Wix.com, databases en de algemene Wix.com-applicaties. Ze slaan uw gegevens op op beveiligde servers achter een firewall. 

Alle rechtstreekse betalingsgateways die door Wix.com worden aangeboden en door Bikeabilly worden gebruikt, voldoen aan de normen die door PCI-DSS zijn gesteld, zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken zoals Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen bij het veilig omgaan met creditcardinformatie door Bikeabilly en zijn serviceproviders.

 

We kunnen contact met je opnemen om je op de hoogte te stellen van je bestelling, om problemen met je aankoop op te lossen, om een ​​geschil op te lossen, om vergoedingen of verschuldigde gelden te innen, om naar je mening te peilen via enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te sturen of als anderszins noodzakelijk om contact met je op te nemen om onze gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetgeving en eventuele overeenkomsten die we met je hebben te handhaven. Voor deze doeleinden kunnen we contact met je opnemen via e-mail, telefoon, sms-berichten en post.

Als je liever niet wil dat wij jouw gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via info@bikeabilly.be.

We behouden ons het recht voor dit privacybeleid op elk gewenst moment te wijzigen, dus bekijk dit regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht na plaatsing op de website. Als we wezenlijke wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we je op de hoogte brengen dat het is bijgewerkt, zodat je weet welke informatie wij verzamelen en hoe we die gebruiken.

 

We maken gebruik van de meest beveiligde betaalmogelijkheden. Je ontvangt van ons steeds een bevestigingsmail na betaling.

Moest je ondanks al onze voorzorgen toch nog vragen hebben of je gegevens willen wijzigen, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@bikeabilly.be.

VERZENDING  & RETOUR
 

Wij doen steeds ons uiterste best om je aankoop zo snel mogelijk te verzenden, maar reken op een levertermijn van  3 à 5 werkdagen. Je ontvangt steeds een status van je verzending met een tracking nummer, zodat je de levering kan volgen. Aarzel niet om ons te contacteren via info@bikeabilly.be indien je vragen hebt in verband met je levering.

Wij werken ook samen met GreenDriver die je pakjes per fiets levert in de ruime regio Zemst.

Je kan je aankoop steeds retourneren en je aankoopbedrag terugkrijgen, na het versturen van een mailtje naar info@bikeabilly.be. Dit uiteraard indien de producten zich in onberispelijke staat bevinden en met aanhechting van alle geldige etiketten. Wij vragen om de producten binnen de 15 dagen te retourneren. Indien dit om de 1 of andere reden niet zou lukken, dan kan je ons contacteren. Wij zoeken samen met jou naar een geschikte oplossing.  Indien je een PayPal rekening hebt, dan kan je de kosten van retour terugkijgen. Neem een kijkje op de PayPal website onder "Retourkosten Vergoeding" voor meer info.

 
BETAALMETHODES

Wij gebruiken Paypal voor betalingen met alle gebruikelijke bankkaarten. Je creditcard gegevens worden niet opgeslagen bij PayPal en ook niet bij Bikeabilly. Je mag er dus op rekenen dat de betaling hiermee veilig verloopt. Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

  • Als je nieuw bent bij PayPal kan je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

  • Indien je al een PayPal account hebt, kan je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Betaal je liever niet via Paypal? Geen probleem. Bij Bikeabilly zijn creditcards van o.a.Visa, Mastercard of American Express  welkom. Je kan ook via iDeal betalen. Deze betaalopties worden aangeboden via onze payment provider Stripe.

 

Uiteraard kan je ook offline betalen via overschrijving op onze rekening bij ING met nummer BE85 3770 9253 4906 (BIC BBRUBEBB).  Vermeld wel even je familienaam of bestelnummer. Je bestelling wordt verwerkt van zodra we je betaling hebben ontvangen.